Η ιστορία μας

Όλα ξεκίνησαν το 1978 όταν ο πατέρας μου άνοιξε το αρτοποιείο του… η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού, έτσι όπως τη θυμάμαι από παιδί, είναι αυτή που με καθοδήγησε στο να δημιουργήσω κάτι δικό μου με μεράκι και κυρίως με αγάπη… έτσι όπως μου την διδάξω πατέρας μου.

Από το

1978

Όραμα

Το όνειρο μου ήταν μεγάλο και έτσι ξεκίνησα σπουδάζοντας σε σχολή ζαχαροπλαστικής και μέχρι σήμερα παρακολουθώ ανελλιπώς σεμινάρια αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής επενδύοντας στην συνεχή εξέλιξή μου στο χώρο.

Το 2010 άνοιξα το πρώτο μου κατάστημα δίνοντας ζωή στο μεγαλύτερο όνειρο που είχα ως παιδί. Δε σταμάτησα όμως να ονειρεύομαι και έτσι με καινούργιες προσθήκες το 2012, το 2014 και το 2021 σήμερα το “Ρουμελιώτης Αρτοποιείον Ζαχαροπλαστείον” έχει στο δυναμικό του 5 καταστήματα.

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι ανωτέρας και αρίστης ποιότητας προκειμένου να φτάσεις εσάς η αγαπημένη σας φρέσκια επιλογή. Οι πελάτες μας πάντα επιστρέφουν στο “Ρουμελιώτης Αρτοποιείον Ζαχαροπλαστείον” για να βρουν τη ζέστη υποδοχή και την ικανοποίηση που τους προσφέρουν οι δημιουργίες μας.

Αυτό που έμαθα από αυτή τη δουλειά είναι να μην σταματάς να ονειρεύεσαι και κυρίως να εμπιστεύεσαι τις μυρωδιές του παρελθόντος σου… αυτές που σε έφεραν εδώ σήμερα.

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Καταστήματα
0 %
Ικανοποίηση
0 +
Χαρούμενοι Πελάτες

Η φιλοσοφία μας

Μετά από μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, σήμερα έχουμε 5 καταστήματα “Ρουμελιώτης Bakery & Pastry” τα οποία εξυπηρετούνται το καθένα από ξεχωριστό παρασκευαστικό εργαστήριο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι ανωτέρας και αρίστης ποιότητας προκειμένου να φτάσεις εσάς η αγαπημένη σας φρέσκια επιλογή. Οι πελάτες μας πάντα επιστρέφουν στο “Ρουμελιώτης Bakery & Pastry” για να βρουν τη ζέστη υποδοχή και την ικανοποίηση που τους προσφέρουν οι δημιουργίες μας.